Szűrés

A(z) háztartási eszköz kulcsszót tartalmazó cikkek

Virtuális megoldással jelentette be több termékét a Samsung

2020. szeptember 2. -

A Samsung egy különleges virtuális megoldással jelentette be legújabb fejlesztéseit a mobiltechnológia, a viselhető okoseszközök, a TV- és audiomegoldások és az intelligens háztartási berendezések terén. A Life Unstoppable, az Élet Megállíthatatlan eseményen a vállalat bemutatta, miként változtathatják meg a csatlakoztatott eszközök a felhasználók életmódját. 

Tovább

Új mosó-szárítógépet mutat be az LG

2020. augusztus 28. -

Az LG Electronics (LG) a 2020-as IFA keretében egy virtuális bemutatón rántja le a leplet legújabb mosó-szárítógépéről, amit a vállalat kifejezetten azok számára készített, akik a házimunkában is a kényelmes megoldásokat keresik. Az LG WashTowerTM egy olyan kombinált mosó-szárítógép, ami teljes körű ruhaápolást végez és maximális felhasználói élményt kínál az LG legújabb technológiái és intelligens funkciói révén. Az innovatív új háztartási eszköz értékesítése jövő hónapban kezdődik Észak-Amerikában, de még idén világszerte elérhetővé válik.  

Tovább

Okos sütőket mutat be az LG a CES-en

2019. december 16. -

Új, az InstaView technológiára és a ThinQ okosotthon-platformra épülő sütőket mutat be az LG Electronics (LG). A készülékek a fritőzt helyettesítő forrólevegős sütési funkcióval (Air Fry), mesterségesintelligencia-alapú vevőszolgálati megoldásokkal és az okos platformokhoz való hozzáféréssel kreatív ételkészítésre inspirálják a felhasználókat.

Tovább

LG háztartási gépek AI-megoldással

2019. szeptember 1. -

Az LG Electronics (LG) a 2019-es IFA-n mutatja be innovatív ügyfélszolgálati megoldását, a Proactive Customer Care-t. A szolgáltatás a vállalat fejlett ThinQ mesterséges intelligenciáját (Artificial Intelligence, AI) használja a személyre szabott terméktámogatásra. 

Tovább